Om oss

TILLSAMMANS VÄXER VI HÅLLBART

Vi är ett grönt företag med mycket hjärta och stor samlad kompetens.

Verksamheten startades 2019 av mig, Jennie Landén. Jag har arbetat med trädgård, grönytor och utemiljöer i alla dess former och efter deras olika förutsättningar sedan 2005.

Tillsammans med Anton och Paulina, mina kollegor sedan lång tid tillbaka, arbetar vi ständigt med att utveckla företaget, vår organisation och våra medarbetare.

Att 2021 få sätta upp ISO-certifikatet för vårt kvalitets- och miljöarbete bekräftar att vi är på rätt väg. År 2021 var också året då vi stärkte upp vår organisation med Jenny som har sin bakgrund inom arbetsmiljö och fokus på kompetensutveckling.

Det som alltjämt möjliggör våra framsteg är våra fantastiska beställare och alla kollegor som finns här för att utföra de praktiska uppgifterna ute och som gör ett otroligt jobb varje given säsong. 

DET VI GÖR IDAG SKA VÄXA I MÅNGA ÅR FRAMÖVER.

Vår styrka är att vi erbjuder helhetslösningar för alla årstider, som är hållbara för människa, ekonomi och miljö.

När bladen skiftar färg efter årstiderna skiftar våra arbetsuppgifter, men vi finns alltid där, redo att sköta om, underhålla och utveckla era utemiljöer.

Ni kan vara en fastighetsägare, en bostadsrättsförening, en samfällighet, en bostadsutvecklare eller representera ett företag. Er gemensamma gren är att ni alla har en utemiljö att vårda, utveckla eller skapa.

Vi jobbar utomhus året om med allt som rör utemiljöer kring fastigheter, parker och grönområden. 

Vi hoppas att du hittar det du söker, annars är du alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss med dina frågor och förfrågningar. Vi är glada att du har hittat hit.

Jennie Landén