Ute Mark & Miljö

Futurum Fastigheter AB

Referensobjekt

Ute mark & miljö tar sitt jobb på stort allvar.

Fakta

Beställare: Fastighetsförvaltare
Påbörjat: 2022–

Projektledare: Per Karlsson
Tel: 070 627 25 04
E-post: per@utemarkomiljö.se

Futurum Fastigheter AB är ett kommunalt fastighetsbolag i Örebro. De äger och utvecklar bland annat gymnasieskolor, grundskolor och förskolor – platser där barn och ungdomar tillbringar mycket värdefull tid. Futurum äger och utvecklar också några av kommunens brandstationer.

Victoria Stensson, arbetsledare för yttre skötsel och trädansvarig, och Anders Ericsson som ansvarar för lekplatser och utemiljöer hos Futurum, svarar på frågor om samarbetet med oss.

Hur har Futurum fått hjälp av Ute mark & miljö?

– Vi har fått hjälp med trädplantering av Ute mark & miljö. De planteras på olika ställen i Örebro kommun vid våra fastigheter. Just nu arbetar de med en förfrågan om att plantera ett 80-tal träd åt oss, berättar Victoria.

– Vi har också fått hjälp vid lekplatser och skolor. De har bytt ut lekutrustning på olika platser. Det har till exempel varit att sätta upp en ramp till en linbana, att fixa en släntrusch till en kulle och fixa en balansbräda på en skolgård. Lite varierade jobb! säger Anders.

Hur tycker ni att samarbetet har fungerat?

– Ute mark & miljö har kunskap, de kan växtlighet. Jag uppskattar att de kan ifrågasätta mina beslut också, eftersom de kan så mycket. Det finns en trygghet i det. Ute mark & miljö tar sitt jobb på stort allvar och är väldigt tillmötesgående. Har det blivit något fel på vägen har vi kontaktat dem och då löser de det, säger Victoria.

– Samarbetet har fungerat bra! Det är ett ganska nytt samarbete för oss, och det tar ju ett tag innan man lär känna varandra ordentligt. Men det har inte varit några problem. Vi ringer och gör en beställning, och det är aldrig några missförstånd, berättar Anders.

Vad tycker ni om resultatet?

– Det är lite för tidigt för mig att säga nu, eftersom vi ser resultaten sen, när träden växt till sig. Men jag har stora förhoppningar för att det blir bra med tiden! Jag märker att Ute mark & miljö vill leverera och göra det bra, berättar Victoria.

– Resultaten har varit bra! Det har inte varit några problem och jag har inget att klaga på, säger Anders.

 

Hittade du inte det du söker?

Läs mer om en av de tjänster
som Futurum Fastigheter AB nyttjar.