Ute Mark & Miljö

Asplunds Fastigheter

Referensobjekt

De håller sina tidsplaner och har väldigt mycket bra idéer.

Fakta

Beställare: Fastighetsbolag
Påbörjat: 2019–

Projektledare: Paulina Jonesund
Tel: 070-527 25 61
E-post: paulina@utemarkomiljo.se

 

Utemiljö
Asplunds fastigheter är ett stort privat fastighetsbolag i Örebro. Idag förvaltar de ungefär 11 000 hyresrätter och 30 000 kvm lokaler i Örebro och Kumla.

Linda Bringestad från Asplunds Fastigheter svarar på frågor om samarbetet med oss.

Hur har Asplunds Fastigheter fått hjälp av Ute mark & miljö?

– Ute mark & miljö sköter alla våra utemiljöer. Vi har ganska många gårdar runt våra fastigheter och de sköter allt årligt underhåll. Föryngring, vattning på sommaren, underhåll av växter och grusgångar. Vi har ett löpande avtal och sen är får de hjälpa oss med en hel del utöver det också.

Hur tycker du att samarbetet har fungerat?

– Vi har ett otroligt bra samarbete! Ute mark & miljö håller sina tidsplaner och de har väldigt mycket bra idéer. Vi litar på dem fullt ut och har alltid stort förtroende för deras idéer. Vi vet att de kan sin sak och gör det väldigt bra. Vi har jobbat med Jennie länge, så hon kan våra bestånd utan och innan. Vi får snabba svar om vi har frågor och snabb hjälp när vi behöver något. Ute mark & miljö är väldigt tillmötesgående och lätta att kommunicera med.

Vad tycker ni om resultatet?

– De är väldigt noggranna och det är alltid rejäla grejer. Aldrig dålig kvalitet eller något som är slarvigt utfört. Vi är väldigt nöjda!

– Vi har ju innergårdar centralt, och där är det alltid lite bökigt, eftersom det är väldigt inbyggt. Där har vi ett par gårdar det inte hade hänt så mycket med de senaste åren, men då har Ute mark & miljö lämnat jättefina förslag, bland annat på en pergola. I år hade de också en idé om att vi skulle göra pallkragar för hyresgästerna att odla i, och våra hyresgäster är så glada för det där. Varenda pallkrage är använd kan jag säga. Nu är pallkragar något vi ska göra på fler gårdar. För oss betyder det väldigt mycket när våra hyresgäster blir glada, det är det viktigaste.

 

 

 

Hittade du inte det du söker?

Läs mer om en av de tjänster
som Asplunds Fastigheter nyttjar.